Edenred Digital Center depășește 100 de angajați în hub-ul internațional IT din București

Edenred Digital Center depășește 100 de angajați în hub-ul internațional IT din București
scris 24 sep 2020

Edenred Digital Center a depășit 100 de angajați în hub-ul internațional pentru inovație și proiecte strategice în IT în cadrul grupului Edenred, deschis, anul trecut, la București.

Până la finalul anului, Edenred Digital Center are în plan să ajungă la 130 de angajați, pentru a răspunde nevoilor de digitalizare accelerată ale grupului. 

PROFIT LIVE TV Dan Mihăescu, partener fondator al GapMinder: Asistăm la accelerarea unui termen foarte prăfuit, digital transformation, în domenii ca banking, asigurări, logistică sau retail CITEȘTE ȘI PROFIT LIVE TV Dan Mihăescu, partener fondator al GapMinder: Asistăm la accelerarea unui termen foarte prăfuit, digital transformation, în domenii ca banking, asigurări, logistică sau retail

Edenred Digital Center a lansat deja și are în derulare aplicații și proiecte cu impact global în business, în contextul în care hub-ul din București dezvoltă soluții pentru tranzacții online, precum aplicații mobile de plăți digitale, pentru subsidiarele Edenred din întreaga lume.

Soluțiile și aplicațiile dezvoltate în centrul de IT de la București sunt, astfel, utilizate de zeci de milioane de beneficiari Edenred.

Un astfel de proiect, în care Edenred Digital Center ocupă un rol important în dezvoltare, este aplicația MyEdenred, lansată deja în 7 țări, inclusiv în România.

De asemenea, din centrul de inovație digitală de la București, este, în prezent, coordonată tranziția în cloud a tuturor celor 46 de subsidiare Edenred în procesul de digitalizare.

„Este un moment important pentru Edenred Digital Center, ținând cont că, în numai 1 an, am reușit să atragem peste 100 de colegi în echipa noastră. Suntem mândri de calitățile umane și profesionale ale colegilor noștri și de implicarea lor în cadrul organizației IT globale dintr-o varietate de poziții strategice și de conducere. Competențele echipei Edenred Digital Center din România vor asigura o tranziție mai rapidă în procesul de transformare digitală în cadrul organizației globale”, a decaratvRăzvan Popescu, director de HR și Site Leader la Edenred Digital Center.

Edenred Digital Center a fost deschis în luna mai 2019.

Edenred este o platformă lider de servicii și plăți și companionul zilnic pentru piața muncii, ce conectează circa 50 de milioane de angajați și 2 milioane de comercianți parteneri din 46 de țări, prin intermediul a peste 850.000 de clienți corporativi.

În 2019, grupul a gestionat un volum de afaceri de 31 de milioane de euro, din tranzacții realizate, în primul rând, prin intermediul aplicațiilor mobile, a platformelor online și cardurilor.

Edenred este cotată la bursa de valori Euronext Paris

viewscnt
Afla mai multe despre
edenred digital center
it