Efect Brexit: Panasonic își mută cartierul general european de la Londra la Amsterdam

Efect Brexit: Panasonic își mută cartierul general european de la Londra la Amsterdam
scris 30 aug 2018

Producătorul japonez de electronice și electrocasnice Panasonic a decis să își mute sediul european de la Londra la Amsterdam, din cauza îngrijorărilor cu privire la implicațiile fiscale ale Brexitului, a declarat joi un purtător de cuvânt al companiei, informează AFP.

Trump a reluat atacurile împotriva companiilor de tehnologie CITEȘTE ȘI Trump a reluat atacurile împotriva companiilor de tehnologie

Decizia a fost luată ca urmare a îngrijorărilor că Japonia ar putea considera Marea Britanie ca un paradis fiscal după Brexit, dacă autoritățile de la Londra vor decide să coboare foarte mult impozitele pentru companii, în încercarea de a atrage noi firme, a explicat purtătorul de cuvânt. Dacă Japonia va cataloga Marea Britanie drept paradis fiscal, acest lucru ar însemna pentru Panasonic taxe mai mari plătite în Japonia, scrie Agerpres.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
panasonic
londra
amsterdam