Electronic Arts a lansat jocul FIFA 19

Electronic Arts a lansat jocul FIFA 19
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 sep 2018

Electronic Arts (EA) România, una dintre cele mai mari companii de tehnologie și producătoare de jocuri video din România, a anunțat vineri lansarea, la nivel global, a jocului FIFA 19, dezvoltat de doar două studiouri din lume, EA România și EA Vancouver. Jocul include noul echipament și noul blazon ale echipei naționale de fotbal a României, precum și trei noi fotbaliști români recreați în joc – Florin Andone, Răzvan Marin și Nicolae Stanciu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

FIFA 19 aduce mai multe noutăți, printre care și UEFA Champions League, Europa League și Supercupa Europei, acum recreate autentic în joc, potrivit companiei. În plus, EA a anunțat că această ediție va include și finalul spectaculos al poveștii lui Alex Hunter în The Journey: Champions, a treia și ultima etapă din povestea personajului, scrie News.ro

Cel mai nou titlu din celebra serie de jocuri video este dezvoltat de EA România în colaborare cu EA Vancouver și este disponibil acum în toată lumea, pentru utilizatorii PS4, XBOX One, Nintendo Switch, PC, XBOX 360 și PS3.

“Cu FIFA 19, continuăm parteneriatul cu Federația Română de Fotbal, prin intermediul căruia am adus numeroase noutăți pentru fanii din țară: trei noi jucători români, precum și introducerea noului echipament și a noului blazon ale naționalei de fotbal a României – toate acestea sunt acum «in the game»", a declarat Vlad Beu, Supervising Development Director, Electronic Arts România.

Semnalul wireless poate fi folosit pentru a număra oamenii dintr-o încăpere CITEȘTE ȘI Semnalul wireless poate fi folosit pentru a număra oamenii dintr-o încăpere

EA România este prezentă în țara noastră din 2006, timp în care a dezvoltat mai multe jocuri recunoscute global, precum FIFA, Need for Speed, UFC și, începând cu acest an, NHL.

FIFA 19 aduce multiple funcționalități noi, iar special pentru fanii români, jocul include noul echipament și noul blazon ale echipei naționale de fotbal a României, precum și trei noi fotbaliști români recreați în joc – Florin Andone, Răzvan Marin și Nicolae Stanciu.

EA a anunțat că în gameplay au fost introduse o serie de inovații precum noul sistem Active Touch, care permite un control superior al mingii și al jucătorilor, mai multă fluiditate și o evoluție în ceea ce privește trăsăturile de personalitate ale jucătorilor.

”Printre noile funcționalități ale FIFA 19 se numără și noile Dynamic Tactics – un sistem complet reimaginat care facilitează personalizarea tacticilor de joc și ale lotului de jucători, noile 50/50 Battles – pentru un plus de robustețe fizică și un control cât mai rafinat în cazul disputelor pentru balon, funcția Timed Finishing – care influențează lovirea balonului în funcție de aptitudinile utilizatorului, și tehnologia Real Player Motion – care continuă să accentueze trăsăturile de personalitate ale jucătorilor cu animații realiste și autentice. Tehnologia Frostbite, utilizată în joc și care reprezintă o parte importantă din activitatea echipei EA România, asigură o calitate ridicată și o fidelitate vizuală care rescrie standardul în rândul jocurilor video sportive”, se arată în comunicat.

De asemenea, coloana sonoră a FIFA 19 are 43 de piese muzicale provenind din 16 țări diferite. La caracterul unic al experienței muzicale internaționale au contribuit artiști ca Childish Gambino, Gorillaz, Logic, Jacob Banks și LSD (Labring, Sia & Diplo).

viewscnt
Afla mai multe despre
electronic arts
fifa 19