Elon Musk vrea să transforme X într-un serviciu contracost

Elon Musk vrea să transforme X într-un serviciu contracost
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 sep 2023

X va taxa fiecare utilizator cu „o mică sumă lunară” pentru a combate „armatele de boți”, anunță Elon Musk.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

X, fostă Twitter, este pe cale să se transforme într-o platformă în care accesul va fi posibil doar în urma plății unui abonament lunar.

Informația a fost făcută publică de proprietarul Elon Musk, într-o discuție avută cu Prim Ministrul Israelului Benjamin Netanyahu, în care cei doi au abordat mai multe subiecte.

TikTok amendată de UE cu 345 de milioane de euro CITEȘTE ȘI TikTok amendată de UE cu 345 de milioane de euro

Musk nu a spus cât are de gând să ceară pentru viitorul abonament lunar de acces la X, însă, justifică decizia spunând că trebuie să lupte cu armate vaste de boți.

Cu aceeași ocazie, controversatul antreprenor a mai spus că Twitter are 550 de milioane de utilizatori lunari, care generează între 100 de milioane și 200 de milioane de postări pe zi.

Acesta nu a spus, însă, câți dintre aceștia sunt utilizatori reali și câți sunt boți, după ce s-a plâns de numărul mare de boți.

Discuția cu Netanyahu trebuia să se concentreze pe inteligența artificială și riscurile pe care le presupune aceasta, însă, Musk a profitat pentru a face și alte referiri.

Acesta a ținut să respingă acuzațiile conform cărora X tolerează mesajele de ură și antisemitism de când se află el la conducerea platformei.

viewscnt
Afla mai multe despre
x
twitter
elon musk