Facebook a anunțat o creștere a apelurilor la violență în SUA

Facebook a anunțat o creștere a apelurilor la violență în SUA
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 ian 2021

Facebook a transmis miercuri, printr-un purtător de cuvânt, că a remarcat o creștere a mesajelor prin care sunt elogiate violențele care au avut loc în Washington pe 6 ianuarie și tot mai multe semne de posibile noi violențe.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Compania a blocat în mod repetat conținutul prin care americanii sunt chemați înarmați pentru a participa la adunări în capitalele de stat și în Washington DC în următoarea săptămână, scrie News.ro.

LG va lansa un smartphone cu ecran rulabil CITEȘTE ȘI LG va lansa un smartphone cu ecran rulabil

În plus, Facebook a primit mai multe cereri legale din partea FBI referitor la date ale utilizatorilor suspectați că au pătruns săptămâna trecută în Capitoliu, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Aproximativ 15.000 de trupe ale Gărzii Naționale se află în Washington, potrivit NBC News, pentru a preveni și acționa în cazul unor posibile incidente.

Miercuri, Camera reprezentanților votează punerea sub acuzare a lui Donald Trump pentru „instigare la insurecție”.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
violenta
sua