Facebook a atins pragul de 2 miliarde de utilizatori, 60% din populația cu acces la internet

Facebook a atins pragul de 2 miliarde de utilizatori, 60% din populația cu acces la internet
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 28 iun 2017

Facebook a ajuns oficial la 2 miliarde de utilizatori lunari, mai mult de un sfert din populația globală și circa 60% din populația cu acces la internet, fiind prima rețea socială care reușește acest lucru.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Facebook reunește oficial 2 miliarde de persoane. Facem progrese în a conecta lumea. Este o onoare să fiu alături de voi în această călătorie”, a anunțat CEO-ul companiei, Mark Zuckerberg, pe pagina sa de Facebook.

Deși numărul de utilizatori a fost în permanență pe un trend crescător, eforturile de extindere vor fi, probabil, mai mari pe viitor. Atragerea de noi utilizatori va fi o provocare pentru platforma de socializare, dat fiind că a atras deja circa 60% din populația cu acces la internet, potrivit datelor internetlivestats.com. Mulți dintre utilizatorii care au acces la internet, dar nu utilizează Facebook, sunt în China, unde platforma este interzisă. 

Amendă record pentru Google: 2,4 miliarde de euro pentru practici anticoncurențiale. Google și-a favorizat serviciul de cumpărături și comparare a produselor CITEȘTE ȘI Amendă record pentru Google: 2,4 miliarde de euro pentru practici anticoncurențiale. Google și-a favorizat serviciul de cumpărături și comparare a produselor

Facebook a ajuns la un milliard de utilizatori în toamna anului 2012, la 8 ani de la lansare.

Potrivit rezultatelor financiare anunțate în mai, profitul net al Facebook a crescut cu 76,6% în primul trimestru, față de aceeași perioadă a anului trecut, la 3,06 miliarde de dolari, în timp ce veniturile au urcat cu 49%, la 8,03 miliarde de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
utilixatori
zuckerber
retea sociala
platforma