Facebook a lansat un serviciu de întâlniri online

Facebook a lansat un serviciu de întâlniri online
scris 6 sep 2019

"Facebook Dating", un serviciu dedicat întâlnirilor online, a fost lansat oficial joi în Statele Unite, cu promisiunea unor relații durabile pentru persoanele singure, ce ar putea fi obținute doar prin câteva clicuri, sub forma unui site gratuit care ar putea să eclipseze concurența site-urilor cu plată, informează AFP.

"Facebook Dating facilitează întâlnirea iubirii prin intermediul lucrurilor care vă plac, ajutându-vă să stabiliți relații profunde prin intermediul acelor lucruri pe care le aveți în comun, cum ar fi interese, evenimente și grupuri", se afirmă într-un mesaj publicat de Nathan Sharp, coordonatorul proiectului. "El vă oferă o imagine mai autentică asupra unei persoane", a continuat specialistul american.

Google, acuzat că furnizează advertiserilor în secret datele personale ale utilizatorilor CITEȘTE ȘI Google, acuzat că furnizează advertiserilor în secret datele personale ale utilizatorilor

Acest serviciu este în întregime gratuit, la fel ca alte funcții de pe Facebook, companie care încasează venituri din reclame țintite, bazate pe datele colectate masiv de la utilizatori, scrie Agerpres.

După anunțul de joi, acțiunile deținute de Match, unul dintre principalele site-uri de întâlniri online din Statele Unite, accesibil cu plată și care deține aplicația Tindr, au scăzut cu 4,33% pe Wall Street la ora 14:45 GMT.

Serviciul Facebook Dating era deja disponibil în 19 țări (Argentina, Bolivia, Brazilia, Canada, Chile, Columbia, Ecuador, Guyana, Laos, Malaezia, Mexic, Paraguay, Peru, Filipine, Singapore, Surinam, Thailanda, Uruguay și Vietnam).

Noul serviciu va deveni disponibil și în Europa până la începutul anului 2020. 

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook dating
intalniri online