Kinderpedia atrage o investiție de 1,8 milioane euro

Kinderpedia atrage o investiție de 1,8 milioane euro

Valentin Ilea, Evelina Necula și Daniel Rogoz

Profit.ro
Profit.ro
scris 8 oct 2021

Kinderpedia, platformă de servicii de management și comunicare dedicată grădinițelor și școlilor, a atras o investiție în valoare de 1,8 milioane euro, runda fiind condusă de Early Game Ventures, fond de investiții cu capital de risc finanțat cu prioritate prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 și cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

Urmărește-ne și pe Google News

La rundă au participat și investitorii existenți, RocaX, Growceanu și business angels.

Pe Kinderpedia sunt înregistrate astăzi circa 2.000 de școli și grădinițe din 14 țări, de pe trei continente, ce însumează aproximativ 200.000 de utilizatori.

Parlamentul European cere interzicerea folosirii tehnologiilor de recunoaștere facială în UE CITEȘTE ȘI Parlamentul European cere interzicerea folosirii tehnologiilor de recunoaștere facială în UE

“Runda curentă de finanțare ne ajută să ducem mai departe transformarea pe care am început-o în educație, prin simplificarea proceselor administrative în școli și grădinițe și plasarea parteneriatului profesor-elev-părinte chiar în centrul actului educațional. În același timp, ne oferă resursele necesare pentru a continua procesul de scalare, acum, când Kinderpedia beneficiază deja de validare pe mai multe piețe internaționale”, afirmă Daniel Rogoz, CEO și Co-fondator Kinderpedia.

Kinderpedia a fost înființată 2015, în urma unei finanțări europene de 135.000 de euro, de Daniel Rogoz, Evelina Necula și Valentin Ilea.

Povestea Kinderpedia a fost prezentată la Profit TV și poate fi văzută AICI.

viewscnt
Afla mai multe despre
kinderpedia
scoli
gradinite