Facebook anunță Quiet Mode

Facebook anunță Quiet Mode
scris 10 apr 2020

Facebook va permite utilizatorilor să oprească manual sau program toate tipurile de notificări, printr-o nouă facilitate care va ajunge curând pe iOS și Android.

Spre deosebire de posibilitatea opririi notificărilor push, care există deja în aplicație, noul Quiet Mode va duce la întreruperea tuturor tipurilor de notificări pe care le emite Facebook.

Quiet Mode va face parte din “Your Time on Facebook”, meniul de vizualizare și control al timpului petrecut în rețea, care va primi anul acesta un update și va pune mai mult control în mâinile utilizatorilor.

Facebook lansează în România funcția Community Help CITEȘTE ȘI Facebook lansează în România funcția Community Help

Noul mod de dezactivare a notificărilor va putea fi găsit în meniul More al aplicațiilor mobile de Facebook, la Settings & Privacy - Your Time on Facebook - Manage Your Time.

Acesta va putea fi activat și dezactivat manual de utilizatori, însă va putea fi și programat. Utilizatorii vor putea, de exemplu, să dezactiveze toate notificările pentru câteva ore sau pe durata nopții.

Facilitățile din Quiet Mode se regăsesc în prezent și la nivelul sistemelor de operare mobile, iOS și Android. Implementarea acestora în Facebook, permite, însă, gestionarea punctuală a notificărilor pentru rețeaua socială, fără a afecta alte aplicații.

Quiet Mode va fi implementat mai întâi pe iOS în următoarea lună, urmând ca în mai să ajungă și la utilizatorii de Android.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
notificari