Facebook introduce o nouă funcție: Mesajele trimise prin Messenger vor putea fi rechemate. În cât timp va putea fi "reparat" un mesaj greșit și pe ce telefoane

Facebook introduce o nouă funcție: Mesajele trimise prin Messenger vor putea fi rechemate. În cât timp va putea fi "reparat" un mesaj greșit și pe ce telefoane
scris 9 nov 2018

Facebook va implementa în aplicația Messenger o funcție care va permite utilizatorilor să retragă mesajele trimise din greșeală sau care conțin erori.

Utilizatorii Facebook Messenger vor avea la dispoziție 10 minute pentru a șterge un mesaj trimis. Informația a fost inclusă chiar de Facebook în descrierea noutăților pe care un update viitor le va include.

Nu este clar modul în care va funcționa această facilitate. La Gmail, spre exemplu, utilizatorii au 30 de secunde pentru a rechema un mail, perioadă în care expedierea este întârziată intenționat pentru nu ajunge și a nu fi citit de către destinatar.

Facebook ar putea să reproducă modul în care această facilitate funcționează deja în WhatsApp. Mesajul este trimis și poate fi citit de către destinatar, iar ștergerea nu poate împiedica acest lucru decât dacă destinatarul nu a apucat să-l vadă. Mai mult, chiar dacă nu a apucat să citească mesajul, destinatarul este înștiințat de ștergerea acestuia.

Facebook își mărește de patru ori suprafața sediului internațional din Dublin; numărul de angajați ar putea crește de peste două ori CITEȘTE ȘI Facebook își mărește de patru ori suprafața sediului internațional din Dublin; numărul de angajați ar putea crește de peste două ori

Singura deosebire între cele două abordări ar putea fi perioada de grație în care poate fi șters un mesaj. În cazul WhatsApp, această perioadă este mult mai mare, de o oră.

Noutatea anunțată de Facebook vizează versiunea de iPhone. Nu se știe în acest moment dacă și când această opțiune va ajunge și pe Android.

Interesant este că, din câte se pare, această funcție a existat și până acum în Messenger, dar doar pentru CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg. Mai mulți corespondenți ai lui Zuckerberg au observat cum unele dintre mesajele trimise de acesta dispăreau din fereastra de chat.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
facebook
messenger