Facebook își mărește de patru ori suprafața sediului internațional din Dublin; numărul de angajați ar putea crește de peste două ori

Facebook își mărește de patru ori suprafața sediului internațional din Dublin; numărul de angajați ar putea crește de peste două ori
scris 9 nov 2018

Facebook își va mări de patru ori spațiul sediului central din Dublin, ceea ce îi va permite să își crească de peste două ori numărul angajaților, care depășește în prezent 4.000 de persoane, transmite Reuters.

Compania a anunțat joi că această extindere îi va oferi spațiu suficient pentru alți 5.000 de angajați. O astfel de creștere ar face ca Facebook să fie una dintre companiile multinaționale cu un număr mare de angajați în Irlanda, alături de Google și Apple, care au fiecare peste 6.000 de angajați, scrie News.ro.

Facebook are mai multe echipe globale și regionale în trei clădiri de birouri din Dublin, care includ ingineri, juriști, personal de marketing și de vânzări.

Telekom România: Venituri și EBITDA în scădere în primele trei trimestre. Avans la serviciile de telefonie mobilă CITEȘTE ȘI Telekom România: Venituri și EBITDA în scădere în primele trei trimestre. Avans la serviciile de telefonie mobilă

”Investim aici pe termen lung. Această investiție semnificativă, într-un campus de 14 acri, cu o capacitate de mii de angajați suplimentari, demonstrează angajamentul nostru în Irlanda, dorința noastră de a ne dezvolta afacerile aici și de a ne continua contribuția la economie”, a spus Gareth Lambe, directorul  Facebook Ireland .

Ministrul irlandez pentru Afaceri, Heather Humphreys, a declarat că această extindere reprezintă un vot uriaș de încredere în Irlanda, care, datorită impozitelor scăzute, are în jur de unu din 10 locuri de muncă în companii multinaționale provenite din străinătate.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
facebook
dublin