Facebook lansează o aplicație de comunicare pentru cupluri

Facebook lansează o aplicație de comunicare pentru cupluri
scris 8 apr 2020

Cel mai nou produs Facebook este o aplicație care vrea să creeze un “spațiu privat” prin care cuplurile să comunice și să-și trimită diverse tipuri de informații.

Creație a departamentului Facebook numit New Product Experimentation, aplicația Tuned este în mod evident un experiment, care încearcă să vadă în ce măsură prinde acest tip de comunicare nișată.

Cuplurile, ca toți ceilalți oamenii, pot folosi la fel de bine orice aplicație de comunicare. Însă, Facebook, vrea să încerce o aplicație care, aparent, este dedicată exclusiv cuplurilor.

Taiwanul interzice folosirea aplicației pentru videoconferințe Zoom de către școli și agenții guvernamentale CITEȘTE ȘI Taiwanul interzice folosirea aplicației pentru videoconferințe Zoom de către școli și agenții guvernamentale

Aplicația, care deocamdată este disponibilă doar pe iOS, permite cuplurilor să-și împărtășească starea de spirit, să-și trimită melodiile preferate și să creeze un album privat de însemnări, un fel de jurnal de cuplu.

Pot fi trimise, de asemenea, poze și înregistrări audio, dar nu lipsesc nici deja tradiționalele stickere.

Pentru muzică, aplicația dispune de integrare cu Spotify.

Nu este necesar un cont Facebook, însă aplicația se supune regulilor companiei privind datele, ceea ce înseamnă că informațiile culese pot fi folosite pentru targetarea cu reclame.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
cupluri
aplicatie