Facebook testează o opțiune care permite utilizatorilor să posteze comentarii private

Facebook testează o opțiune care permite utilizatorilor să posteze comentarii private
scris 2 apr 2018

Utilizatorii Facebook ar putea avea în curând posibilitatea de a posta comentarii la conținutul public care să poată fi văzute doar de prieteni.

Facebook testează în prezent o opțiune de intimitate pentru comentarii, care, la fel ca și în cazul postărilor, permite utilizatorilor să aleagă cine poate vedea și răspunde la comentariile proprii.

De ce este important: utilizatorii ar putea purta discuții private, care să nu fie vizibile tuturor abonaților unei pagini, pe marginea unui subiect dintr-o postare publică – o facilitate pe care cei care nu se simt confortabil să discute cu necunoscuții o vor aprecia.

Nu este clar deocamdată dacă noile opțiuni privind comentariile vor fi introduse atât pentru postările paginilor de Facebook, cât și pentru cele ale pentru prietenilor. În cadrul testului, acestea apar doar pentru conținutul paginilor.

Trump a lansat un nou atac împotriva Amazon.com CITEȘTE ȘI Trump a lansat un nou atac împotriva Amazon.com

Asemenea postărilor proprii, utilizatorul poate alege dacă comentariul său va fi vizibil în mod public, prietenilor, celor apropiați sau doar unei anumite liste de prieteni. Vizibilitatea unui comentariu ar trebui să poată fi modificată și după postarea acestuia.

Această opțiune ar oferi utilizatorului posibilitatea de a purta o discuție privată cu un prieten pe marginea unei postări publice, fără ca alți utilizatori să poată vedea comentariile respective sau să răspundă la ele.

În prezent, testarea acestei facilități face ca opțiunile aferente să fie vizibile pentru un număr redus de utilizatorii, necunoscându-se când ar putea deveni disponibilă la nivelul întregii rețele.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
comentarii