Facebook va încuraja purtarea măștilor în aplicațiile sale

Facebook va încuraja purtarea măștilor în aplicațiile sale
scris 3 iul 2020

Facebook și Instagram vor afișa mesaje vizibile, prin care utilizatorilor li se recomandă să poarte măști pentru a preveni răspândirea COVID-19.

În curând, primul mesaj pe care utilizatorii Facebook și Instagram îl vor vedea când vor deschide aplicațiile respective sau vor intra pe site-uri de pe PC, nu va fi de la vreun prieten ci va avea legătură cu purtarea măștilor.

Facebook a anunțat că mesajul prin care va încuraja utilizatorii să poarte măști va fi afișat primul în newsfeed la deschiderea aplicației și va ocupa cea mai mare parte a ecranului, dar nu înaintea secțiunii Stories.

Reclamele a peste 400 de branduri au dispărut de pe Facebook, după eșuarea unor discuții de ultim moment CITEȘTE ȘI Reclamele a peste 400 de branduri au dispărut de pe Facebook, după eșuarea unor discuții de ultim moment

Alături de o poză cu o persoană purtând o mască de protecție, mesajul va include un text prin care utilizatorului i se explică că ar trebui să poarte mască în public și să-și acopere cu aceasta atât gura, cât și nasul.

Același mesaj prin care se încurajează purtarea măștilor va include și link-uri către paginile autorităților medicale locale, unde utilizatorii pot afla mai multe informații.

Facebook consideră acest mesaj un răspuns la creșterea, din nou, a numărului de infectări cu COVID-19, care a avut loc în multe regiuni ale lumii după relaxarea măsurilor de izolare.

În România, au fost înregistrate ieri 450 de cazuri noi și 20 de decese, ajungându-se la un total de 22.746 de cazuri.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
facebook
instagram covid
masti