Facebook va încuraja purtarea măștilor în aplicațiile sale

Facebook va încuraja purtarea măștilor în aplicațiile sale
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 iul 2020

Facebook și Instagram vor afișa mesaje vizibile, prin care utilizatorilor li se recomandă să poarte măști pentru a preveni răspândirea COVID-19.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

În curând, primul mesaj pe care utilizatorii Facebook și Instagram îl vor vedea când vor deschide aplicațiile respective sau vor intra pe site-uri de pe PC, nu va fi de la vreun prieten ci va avea legătură cu purtarea măștilor.

Facebook a anunțat că mesajul prin care va încuraja utilizatorii să poarte măști va fi afișat primul în newsfeed la deschiderea aplicației și va ocupa cea mai mare parte a ecranului, dar nu înaintea secțiunii Stories.

Reclamele a peste 400 de branduri au dispărut de pe Facebook, după eșuarea unor discuții de ultim moment CITEȘTE ȘI Reclamele a peste 400 de branduri au dispărut de pe Facebook, după eșuarea unor discuții de ultim moment

Alături de o poză cu o persoană purtând o mască de protecție, mesajul va include un text prin care utilizatorului i se explică că ar trebui să poarte mască în public și să-și acopere cu aceasta atât gura, cât și nasul.

Același mesaj prin care se încurajează purtarea măștilor va include și link-uri către paginile autorităților medicale locale, unde utilizatorii pot afla mai multe informații.

Facebook consideră acest mesaj un răspuns la creșterea, din nou, a numărului de infectări cu COVID-19, care a avut loc în multe regiuni ale lumii după relaxarea măsurilor de izolare.

În România, au fost înregistrate ieri 450 de cazuri noi și 20 de decese, ajungându-se la un total de 22.746 de cazuri.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
instagram covid
masti