Fondul de hedging pentru criptomonede Three Arrows Capital (3AC) a solicitat în SUA intrarea în faliment, pentru a se proteja de creditori

Fondul de hedging pentru criptomonede Three Arrows Capital (3AC) a solicitat în SUA intrarea în faliment, pentru a se proteja de creditori
scris 3 iul 2022

Fondul de hedging pentru criptomonede Three Arrows Capital (3AC) a solicitat protecție față de creditori în Statele Unite, în temeiul legii falimentului, care permite debitorilor străini să își protejeze activele americane, potrivit unui dosar înregistrat vineri în instanță, transmite Reuters.

3AC, cu sediul în Singapore, este unul dintre cei mai importanți investitori afectați de vânzările bruște de pe piețele cripto și este în curs de lichidare, a relatat miercuri Reuters, citând o persoană familiarizată cu chestiunea, scrie News.ro.

Reprezentanții 3AC au depus vineri o petiție la Curtea de Faliment din SUA pentru Districtul de Sud din New York, potrivit documentelor instanței.

Apple permite folosirea sistemelor terțe de plată în Coreea de Sud CITEȘTE ȘI Apple permite folosirea sistemelor terțe de plată în Coreea de Sud

Joi, autoritatea de reglementare financiară din Singapore a acuzat fondul că și-a depășit pragul de active și că a furnizat informații false.

Companiile din afara SUA folosesc legislația numită Capitolul 15 pentru a împiedica creditorii care doresc să intenteze procese sau să blocheze active în Statele Unite.

viewscnt
Afla mai multe despre
criptomonede