Formatul Story este disponibil pentru toți utilizatorii Signal

Formatul Story este disponibil pentru toți utilizatorii Signal
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 nov 2022

La mai puțin de o lună de când a debutat în stadiu Beta, noul format Story din cadrul Signal este acum lansat oficial și poate fi folosit de toți utilizatorii serviciului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Signal a lansat oficial formatul Story, pe care l-a testat în ultima lună, și devine cea mai recentă aplicație care adoptă formatul făcut celebru de Snapchat și copiat, apoi, de foarte multe alte aplicații.

La fel ca și în cazul altor servicii, postările făcute în acest format pe Signal sunt efemere, rămânând disponibile în cadrul platformei doar 24 de ore din momentul publicării, după care sunt șterse automat.

FOTO Instagram lansează în România o modalitate de verificare a vârstei utilizatorilor CITEȘTE ȘI FOTO Instagram lansează în România o modalitate de verificare a vârstei utilizatorilor

Signal ține să menționeze că, la fel ca toate celelalte forme de comunicare disponibile în cadrul serviciului, și Story-urile sunt criptate end-to-end.

Utilizatorii au la dispoziție mai multe opțiuni prin care pot alege cine va vedea Story-urile publicate. De asemenea, aceste postări pot fi ascunse manual de anumite persoane.

Deși pare o adiție ciudată pentru o aplicație precum Signal, compania spune că formatul Story a fost una dintre cele mai cerute facilități și de aceea s-a decis implementarea acestuia.

Noul format este acum disponibil atât pe iPhone, cât și pe Android.

viewscnt
Afla mai multe despre
story
signal