FOTO Google Chrome va avea în curând un mod întunecat

FOTO Google Chrome va avea în curând un mod întunecat
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 feb 2019

Google a introdus un mod întunecat în versiunea de test a browser-ului Chrome, semn că în curând aceasta va fi disponibilă pentru toți utilizatorii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Modul întunecat este testat în prezent de Google pe versiunea Canary a browser-ului său, cea care reprezintă prima din cele două etape de testare a facilităților noi înaintea de ajungerea acestora în versiunea finală.

Se pare că modul întunecat din Chrome va fi activat automat în funcție de setările din Windows și macOS.

Meniul de configurare din Windows 10 oferă utilizatorilor posibilitatea alegerii între interfața clasică, dominată de alb, și modul întunecat, care folosește cu preponderență culori închise. În funcție de această alegere, Chrome va afișa și el modul obișnuit sau modul întunecat.

Germania restricționează colectarea de date de către Facebook CITEȘTE ȘI Germania restricționează colectarea de date de către Facebook

Noul mod întunecat va folosi culori închise în toate elementele interfeței grafice, de la paginile web randate, la meniul contextual afișat prin click dreapta.

Conform programului obișnuit de actualizare folosit de Google pentru Chrome, noul mod întunecat ar trebui să fie lansat în versiunea 74 care urmează să fie lansată în luna aprilie.

Nu există deocamdată nicio informație legată de un mod întunecat pentru versiunea mobilă a browser-ului Chrome. Acolo aceasta ar fi mult mai binevenită, putând contribui la reducerea consumului de energie realizat prin navigarea web pe telefoanele cu ecran OLED.

FOTO Google Chrome va avea în curând un mod întunecat

viewscnt
Afla mai multe despre
google
chrome