FOTO Google Maps oferă, în sfârșit, Dark Mode pe iPhone

FOTO Google Maps oferă, în sfârșit, Dark Mode pe iPhone
scris 4 aug 2021

Cu o foarte mare întârziere, Google a lansat, într-un final, modul întunecat pentru interfața aplicației Google Maps.

La aproape doi ani distanță după ce iOS a început să ofere suport pentru Dark Mode, Google a reușit să implementeze această facilitate în cea mai folosită aplicație de orientare și navigare, Google Maps.

Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 de mil. dolari pentru transformarea fabricii din Otopeni CITEȘTE ȘI Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 de mil. dolari pentru transformarea fabricii din Otopeni

Spre deosebire de alte aplicații, modul întunecat este și mai important în cazul Google Maps, ceea ce nu pare să fi convins gigantul american să se miște mai repede cu implementarea acestei facilități.

Dincolo de economia de energie pe telefoanele cu ecrane OLED, modul întunecat este important în cazul Google Maps și pentru navigarea pe timp de noapte, atunci când lumina modului normal al interfeței grafice obosește inutil ochii șoferilor.

Google a dezvoltat propriul chipset și-l va folosi pe smartphone-urile Pixel 6 CITEȘTE ȘI Google a dezvoltat propriul chipset și-l va folosi pe smartphone-urile Pixel 6

La fel ca și în cazul altor aplicații, Dark Mode din Google Maps poate fi activat și dezactivat manual, dar poate fi și configurat să urmeze setările sistemului operare, fiind activat automat seara și dezactivat dimineața.

Alături de Dark Mode, Google Maps mai primește alte două funcții noi. Una dintre acestea este posibilitatea partajării locației prin iMessage.

Cea de-a doua este un widget ce poate fi plasat pe ecranul principal și poate facilita accesul rapid la cele mai folosite funcții ale aplicației, inclusiv la cea de căutare a punctelor de interes locale.

FOTO Google Maps oferă, în sfârșit, Dark Mode pe iPhone

viewscnt
Afla mai multe despre
google maps
dark mode
iphone