FOTO LG brevetează un smartphone pliabil transparent

FOTO LG brevetează un smartphone pliabil transparent
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 15 apr 2019

Coreeni de la LG vor să ducă un pas mai departe drumul deschis de compatrioții lor și să dezvolte un smartphone pliabil transparent.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

LG a obținut săptămâna aceasta un brevet pentru un smartphone pliabil transparent. Interesant este că brevetul a fost depus încă din 2015, ceea ce arată de cât timp cochetează cei de la LG cu această idee.

Brevetul descrie un telefon pliabil în care una din părți va avea un nivel reglabil de transparență, iar în a doua jumătate va fi doar parțial transparent - zona care acoperă bateria nu va fi transparentă.

Ca orice brevet, transformarea în realitate a ideilor conținute un este garantată, producătorul coreean putând să lanseze sau nu un astfel de terminal sau putând să creeze ceva similar dar nu identic cu ceea descrie brevetul.

Huawei susține că echipamentele sale sunt sigure și respinge din nou acuzațiile SUA CITEȘTE ȘI Huawei susține că echipamentele sale sunt sigure și respinge din nou acuzațiile SUA

Cert este că LG nu se grăbește să iasă pe piață cu un smartphone pliabil, după ce a făcut cunoscut în mai multe rânduri faptul că, în opinia oficialilor companiei, este încă prea devreme pentru această categorie de produse.

Deocamdată, singurii mari producători care au anunțat smartphone-uri pliabile sunt Samsung și Huawei. Galaxy Fold a celor de la Samsung este disponibil începând de astăzi la precomenzi în Statele Unite, unde va fi lansat pe piață în 26 aprilie.

Conform unor surse neoficiale, majoritatea producătorilor de smartphone-uri, inclusiv Apple, experimentează în prezent cu diverse formate de smartphone-uri pliabile.

Chiar Samsung și Huawei, care vor intra deja anul acesta pe piață cu primele lor smartphone-uri pliabile, evaluează deja formate diferite pentru generațiile viitoare, ceea ce arată că ne aflăm într-o fază experimentală și costisitoare de ambele părți ale pieței.

FOTO LG brevetează un smartphone pliabil transparent

viewscnt
Afla mai multe despre
lg
smartphone
pliabil
transparent