FOTO LG lansează trei smartphone-uri din gama de mijloc

FOTO LG lansează trei smartphone-uri din gama de mijloc
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 23 feb 2019

Coreeani de LG nu au mai avut răbdare până la târgul Mobile World Congress, care se va desfășura săptămâna viitoare, și au lansat deja trei smartphone-uri noi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Cele trei modele se numesc Q60, K50 și K40 și se încadrează din punctul de vedere al dotărilor tehnice în clasa de mijloc.Toate cele trei au la bază procesoare cu opt nuclee tactate la 2 GHz.

Q60 are un ecran HD de 6.26 inch, 3 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare ce poate fi extins cu ajutorul unui card de memorie și o baterie de 3.500 mAh..

Samsung a integrat Instagram direct în camera foto a lui Galaxy S10 CITEȘTE ȘI Samsung a integrat Instagram direct în camera foto a lui Galaxy S10

Sistemul foto al acestui model este compus dintr-o cameră principală de 16 MP secundată de o camera ultra-wide de 5 MP și un senzor de profunzime de 2 MP.

FOTO LG lansează trei smartphone-uri din gama de mijloc

LG K50 are același ecran și aceeași baterie, însă configurația de memorie este 3 GB RAM și 32 GB pentru stocare. Și acesta suportă carduri de memorie.

Sistemul foto este compus în acest caz dintr-o cameră de 13 MP și un senzor de profunzime de 2 MP, lipsind camera wide care există pe Q60.

FOTO LG lansează trei smartphone-uri din gama de mijloc

În fine, modelul K40 are un ecran mai mic, de 5,7 inch, dar tot cu rezoluție HD. Spre deosebire de primele două telefoane, ale căror ecrane au așa-numitul breton, K40 folosește designul vechi, cu o ramă neagră și groasă deasupra ecranului.

Acest model are doar 2 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare. Există o singură cameră foto de 16 MP, iar bateria are o capacitate de doar 3.000 mAh.

FOTO LG lansează trei smartphone-uri din gama de mijloc

Cei de la LG nu au anunțat prețul și data de lansare pe piață a celor trei modele, însă acestea vor putea fi văzute la standul producătorului coreean de la Mobile World Congress.

viewscnt
Afla mai multe despre
lg
smartphone
android