FOTO Noile modele Huawei P20, disponibile pentru precomandă la Vodafone România. Prețuri și detalii

FOTO Noile modele Huawei P20, disponibile pentru precomandă la Vodafone România. Prețuri și detalii
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 mar 2018

Huawei P20 și Huawei P20 Pro, cele mai noi terminale ale producătorului chinez, sunt disponibile pentru precomandă pentru clienții Vodafone România

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Clienții Vodafone România pot înregistra o precomandă pentru Huawei P20, până pe 5 aprilie, și pentru Huawei P20 Pro, până pe 16 aprilie 2018.

Huawei P20 poate fi achiziționat la un preț de la 254 de euro, împreună cu abonamentul Super RED 31, iar Huawei P20 Pro poate fi cumpărat la un preț de începând de la 234 de euro, împreună cu Super Red 49.

Mozilla lansează o extensie pentru Firefox care împiedică Facebook să-și urmărească utilizatorii în afara rețelei CITEȘTE ȘI Mozilla lansează o extensie pentru Firefox care împiedică Facebook să-și urmărească utilizatorii în afara rețelei

Acoperite cu sticlă încadrată de o ramă metalică, cele două smartphone-uri se remarcă prin crestătura din partea superioară a ecranului inspirată, evident, de iPhone X.

Cele două terminale sunt securizate atât printr-un sistem de recunoaștere facială, despre care producătorul spune că este mai rapid decât cel folosit de Apple, cât și printr-un senzor de amprente integrat în butonul fizic de sub ecran ce poate fi utilizat asemenea unui touchpad.

P20 este cel mai mic dintre cele două, cu un ecran de 5,8 inch și o rezoluție de 1.080 x 2.244 pixeli. În spatele acestuia se ascund chipsetul Kirin 970, 4 GB memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare.

Sistemul foto dual al lui P20 folosește o cameră RGB de 12 MP cu f/1.6 și o cameră alb-negru de 20 MP cu aceeași apertură. Utilizatorii se vor putea bucura de un zoom optic 2x și filmare HD în slow motion cu 960 de cadre pe secundă. Camera frontală are o apertură f/2.0 și va realiza selfie-uri la o rezoluție de 24 MP.

Huawei P20 dispune de o baterie de 3.400 mAh care suportă sistemul Huawei de încărcare rapidă Super Charge.

FOTO Noile modele Huawei P20, disponibile pentru precomandă la Vodafone România. Prețuri și detalii

Cel de-al doilea smartphone prezentat, P20 Pro, se remarcă prin sistemul foto compus din trei camere. Două dintre acestea sunt color și au 40 MP cu f/1.8 respectiv 8 MP cu f/2.4. A treia este montată separat și dispune de un senzor monocrom de 20 MP și f/1.6.

Ca rezultat, în plus față de P20, acest model dispune de un zoom optic 3x.

P20 Pro are un ecran de 6,1 inch, cu aceeași rezoluție ca P20. Specificațiile tehnice mai diferă prin cei 6 GB RAM și cei 128 GB memorie internă de stocare. De asemenea, telefonul mai mare include și o baterie de 4.000 mAh.

FOTO Noile modele Huawei P20, disponibile pentru precomandă la Vodafone România. Prețuri și detalii

viewscnt
Afla mai multe despre
huawei
smartphone
vodafone