Vodafone vine cu o nouă ofertă: utilizatorii de cartele preplătite rămân conectați chiar dacă nu au credit suficient pe cont

Vodafone vine cu o nouă ofertă: utilizatorii de cartele preplătite rămân conectați chiar dacă nu au credit suficient pe cont
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 mar 2018

Vodafone România lansează serviciul Ofertă în avans, prin care utilizatorii de cartele preplătite au posibilitatea să rămână conectați în rețea și să beneficieze de reactivarea ofertei existente, chiar dacă nu au credit suficient pe cont.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Vodafone România integrează astfel în oferta pentru cartele o opțiune disponibilă, prin tradiție, doar pentru abonații serviciilor mobile.

Apple lansează cel mai ieftin iPad de până acum CITEȘTE ȘI Apple lansează cel mai ieftin iPad de până acum

Prin noul serviciu, atunci când creditul utilizatorilor Cartelei Vodafone devine insuficient, oferta este reînnoită automat, aceștia primind astfel un credit în avans care va fi scăzut din următoarea reîncărcare. Tot ce trebuie să facă este să reîncarce în următoarele șapte zile, pentru a putea folosi în continuare beneficiile incluse în ofertă.

Noul serviciu este disponibil atât pentru clienții existenți, cât și cei noi care au avut cel puțin două activări consecutive ale unei oferte. Acesta poate fi activat trimițând textul „Da” la numărul 366, ca răspuns la un SMS pe care clienții îl primesc pentru inițierea serviciului.

Parte a grupului britanic de telecomunicații Vodafone, subsidiara locală avea 9,94 milioane de clienți la finele lunii decembrie 2017, în creștere cu 5,2% față de finele anului 2016.

La începutul acestei săptămâni, și Telekom a venit cu o ofertă pentru cartele preplătite, extinzând bonusul pentru trafic nelimitat de date mobile și pentru clienții care utilizează cartele, de la 5 euro credit. În noiembrie anul trecut, operatorul a introdus oferta nelimitată de trafic de date mobil 4G la abonament, precum și trafic de date nelimitat pentru streaming video, fără costuri suplimentare, la cartelă.

viewscnt
Afla mai multe despre
vodafone
cartela preplatita