FOTO Orange extinde în România serviciul de roaming pentru toți clienții persoane fizice

FOTO Orange extinde în România serviciul de roaming pentru toți clienții persoane fizice
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 iul 2024

Orange extinde în România serviciul de roaming  în Spațiul Economic European (SEE) pentru toți clienții persoane fizice cu abonamente activate după 3 aprilie 2019, precum și pentru cei care își activează abonamente noi sau le migrează pe viitor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Astfel, începând de astăzi, Orange extinde politica de tarifare RLAH (Roam Like At Home), prin intermediul căreia toți abonații vor putea utiliza beneficiile incluse în abonamentele lor și în Spațiul Economic European (SEE), care include țările membre ale Uniunii Europene, Norvegia, Islanda și Liechtenstein, dar și în Marea Britanie și Gibraltar.

VIDEO YouTube, nouă funcție de ștergere a muzicii afectate de copyright pentru creatorii de conținut CITEȘTE ȘI VIDEO YouTube, nouă funcție de ștergere a muzicii afectate de copyright pentru creatorii de conținut

Avantajele politicii de tarifare Roam Like At Home se adresează tuturor clienților, însă extinderea acestor beneficii va avea un impact pozitiv în special în rândul clienților ale căror abonamente includ doar beneficii naționale. Aceste beneficii includ utilizarea minutelor și SMS-urilor naționale pentru apeluri către SEE, apelurile primite în roaming SEE vor fi gratuite și nu vor consuma din beneficiile naționale, dar și posibilitatea de a utiliza resursele naționale de internet în SEE conform resurselor din abonament și a Politicii de Utilizare Rezonabilă.

Toate aceste facilități devin disponibile începând de astăzi, fără a fi necesare modificări suplimentare din partea clienților vizați.

HARTĂ O nouă centură rutieră în România - gata de inaugurare CITEȘTE ȘI HARTĂ O nouă centură rutieră în România - gata de inaugurare

Noile beneficii de roaming se adaugă celor introduse în aprilie 2024, prin înlocuirea tarifării per unitate cu oferte valabile 24 de ore sau 15 zile. Oferta de 24 de ore include 2GB de internet pentru 4€ și 10 minute/SMS pentru 2€. Pentru utilizatorii care petrec mai multe zile în afara SEE, opțiunile de 15 zile includ 10GB de internet și minute/SMS pentru 20€.

De exemplu, pentru clienții care călătoresc în Turcia sau în Emiratele Arabe Unite, un pachet de 2GB (2048MB) de trafic internet costă acum 4€, iar un pachet cu 10 minute/SMS către România costă 2€.

FOTO Orange extinde în România serviciul de roaming pentru toți clienții persoane fizice
viewscnt
Afla mai multe despre
orange
roaming