FOTO Samsung lansează smartphone-ul Galaxy A7, primul cu trei camere foto din portofoliul companiei

Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 20 sep 2018

Producătorul coreean Samsung a prezentat primul său smartphone dotat cu un sistem foto compus din trei camere care, surprinzător, nu este un vârf de gamă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În afară de calitatea construcției, camera foto a rămas cel mai important element care face distincția între un flagship care costă mai nou peste 1.000 de euro și un device din clasa de mijloc.

Dacă fotografiile realizate de cel mai nou smartphone Samsung se ridică la nivelul de așteptări creat de promovarea acestuia, atunci distanța dintre cele două game de telefoane din punct de vedere calitativ ar trebui să scadă și mai mult.

Dotat cu un ecran Super AMOLD de 6 inch care oferă o rezoluție de 1080 x 2220 pixeli, noul Galaxy A7 (2018) are la bază un procesor octa-core care atinge o frecvență de rulare de 2,2 GHz.

VIDEO Sony va lansa PlayStation Classic, o replică a primei generații de console din serie CITEȘTE ȘI VIDEO Sony va lansa PlayStation Classic, o replică a primei generații de console din serie

Însă, principalul atu al dispozitivului care va fi disponibil în trei variante (4GB RAM / 64GB stocare, 4GB RAM / 128GB stocare, 6GB RAM / 128GB stocare) este sistemul foto compus din trei camere – o premieră pentru Samsung.

Camera principală cu apertura f/1.7 are 24 MP și este secundată de o cameră de 8 MP cu unghi de cuprindere de 120 de grade și una de 5 MP.

Smartphone-ul cu Android 8.0 care nu face pasul la noul design cu rame înguste are în dotare o baterie de 3.300 mAh, iar senzorul de amprente este poziționat pe latura dreaptă.

Cei de la Samsung nu au menționat cât va costa noul Galaxy A7, limitându-se în a spune doar că va fi disponibil în Europa și Asia în viitorul apropiat.

FOTO Samsung lansează smartphone-ul Galaxy A7, primul cu trei camere foto din portofoliul companiei

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone
galaxy