FOTO Twitter testează un sistem de upvote - downvote

FOTO Twitter testează un sistem de upvote - downvote
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 22 iul 2021

Cel mai nou test Twitter împrumută de la Reddit ideea afișării conținutului în funcție de voturile pozitive și negative acordate de utilizator.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În cadrul aplicației de iOS, Twitter a început să testeze un sistem prin care utilizatorii își pot manifesta aprecierea ori dezacordul cu un mesaj apăsând un buton de upvote (o săgeată în sus) sau un buton de downvote (o săgeată în jos).

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

Acest sistem, în formatul actual, este implementat doar pentru comentariile unei postări, nu și pentru postările obișnuite din cadrul platformei sociale.

Cei de la Twitter spun că, pe baza acestui sistem, pot înțelege mai bine ce apreciază și ce nu apreciază utilizatorii.

Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale CITEȘTE ȘI Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale

În altă ordine de idei, Twitter vrea să sorteze comentariile postărilor, acolo unde se duc discuțiile și luptele grele dintre utilizatori, astfel încât oamenii să vadă comentariile pe care le plac sus, iar cele pe care nu le apreciază să ajungă mult mai jos în pagină.

Deocamdată, noul sistem este disponibil unui număr limitat de utilizatori ai aplicației de iOS și nu există o estimare privind lansarea oficială a acestuia.

Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021 CITEȘTE ȘI Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021

Nu se știe, de asemenea, dacă algoritmul de rankare al posturilor va fi influențat de acest sistem - dacă posturile vor fi afișate în newsfeed în funcție de voturile pe care utilizatorii le acordă comentariilor.

FOTO Twitter testează un sistem de upvote - downvote

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
social media