FOTO Unul din viitoarele smartwatch-uri Meta va avea cameră foto

FOTO Unul din viitoarele smartwatch-uri Meta va avea cameră foto
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 30 oct 2021

O imagine apărută pe internet din surse neoficiale, cu unul din ceasurile la care Meta lucrează în prezent, arată o cameră foto ce va putea fi folosită pentru poze și filmări.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Se știe, dinainte ca Facebook să-și schimbe numele, încercând să scape de conotația negativă pe care acest brand o imprimă produselor companiei, că Meta are în lucru nu mai puțin de trei modele de smartwatch.

Construirea unui site web - trei pași pentru un start bun CITEȘTE ȘI Construirea unui site web - trei pași pentru un start bun

În aplicația dedicată ochelarilor pe care Meta i-a lansat împreună cu Ray-Ban, a fost găsită o imagine cu unul din cele trei viitoare ceasuri inteligente ale companiei.

Imaginea arată un ceas cu margini rotunjite, o carcasă din oțel inoxidabil și o brățară detașabilă, ce poate fi schimbată cu brățări din alte materiale și culori.

Însă, ce atrage cel mai mult atenția este o cameră foto frontală, care, cel mai probabil, va facilita și filmarea, nu doar fotografierea. O cameră foto la un smartwatch nu este un lucru obișnuit, în această etapă din evoluția acestui tip de produs.

În plus, fotografierea cu ceasul de la mână nu favorizează compoziție fotografică, ci este, mai degrabă, o cale de a face poze și a filma pe ascuns. Oricum, o cameră foto legată la încheietură nu permite o încadrare foarte sigură a subiectului.

Meta, conform surselor Bloomberg, va lansa unul din ceasurile la care lucrează în prima parte a anului viitor. Nu se știe însă, dacă va fi acest ceas cu cameră foto sau altul din cele trei.

FOTO Unul din viitoarele smartwatch-uri Meta va avea cameră foto

viewscnt
Afla mai multe despre
smartwatch
meta
foto