FOTO WhatsApp oferă mai mult control privind accesul la grupurile de discuții

FOTO WhatsApp oferă mai mult control privind accesul la grupurile de discuții
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 apr 2019

Cea mai populară aplicație de chat a adăugat, în sfârșit, o opțiune prin care utilizatorul poate împiedica să fie adăugat de oricine într-un grup de discuții.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Spre deosebire de majoritatea aplicațiilor de chat moderne și în ciuda faptului că este cea mai folosită aplicație de acest gen, WhatsApp este restantă la mai multe capitole, printre care și grupurile de discuții.

Aplicația deținută de Facebook lansează un set de opțiuni prin care utilizatorul poate stabili cine îl poate adăuga la un grup de discuții. Utilizatorul poate opta între “oricine”, “prieteni” și “nimeni”.

În cazul primei opțiuni, nu se schimbă nimic față de modul în care funcționa până acum invitația de participare la grupurile de discuții.

Coreea de Sud lansează vineri prima rețea 5G cu acoperire națională CITEȘTE ȘI Coreea de Sud lansează vineri prima rețea 5G cu acoperire națională

A doua variantă stabilește ca doar persoanele aflate în liste de contacte să poată trimite invitații de participare la grupuri.

În fine, ultima opțiune blochează adăugarea automată la un grup de discuții. Singura modalitate de intrare într-un grup, în acest caz, este prin accesarea unui link care constituie o invitație personală.

Până acum, unica posibilitate prin care un utilizator putea bloca invitațiile de intrare într-un grup de discuții era blocare adminului acelui grup.

Pentru a accesa noile opțiuni, utilizatorii WhatsApp trebuie să urmeze calea Settings - Account - Privacy - Groups.

FOTO WhatsApp oferă mai mult control privind accesul la grupurile de discuții

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
chat
spam