FOTO Windows 11 va avea o nouă interfață pentru opțiunile audio

FOTO Windows 11 va avea o nouă interfață pentru opțiunile audio
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 mar 2023

Cea mai nouă versiune de test a sistemului de operare Windows 11 aduce un mixer audio îmbunătățit, cu o interfață și funcții noi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

După mulți ani în care utilizatorii s-au plâns de lipsa de funcționalitate a mixerului audio și accesul greoi la funcțiile de sunet din Windows, Microsoft a decis că a sosit vremea să îmbunătățească și această parte neglijată a propriului sistem de operare.

Mixerul audio din cea mai recentă versiune de test a Windows 11 a primit un mult așteptat update, care aduce mai multe îmbunătățiri.

Outlook pentru Mac devine gratuit CITEȘTE ȘI Outlook pentru Mac devine gratuit

În primul rând, pe lângă opțiunea schimbării sursei audio, acesta permite activarea rapidă a sunetului spațial și reglarea volumului pentru fiecare aplicație activă în parte.

Acestea facilități sunt acum la un click distanță, putând fi reglate prin intermediul pictogramei de sunet din taskbar-ul sistemului de operare.

În al doilea rând, Microsoft a adăugat, în sfârșit, o combinație rapidă de taste pentru mixerul audio din Windows. Acesta poate fi deschis apăsând tastele Windows, Ctrl și V.

În prezent, noua funcționalitate este disponibilă doar celor care folosesc versiunea de test de Windows 11, dar nu ar fi exclus ca în următoarele luni aceasta să ajungă la toți utilizatorii.

FOTO Windows 11 va avea o nouă interfață pentru opțiunile audio

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
windows 11
sunet
audio