Franța impune noi obligații Orange pe piața telecomunicațiilor

Franța impune noi obligații Orange pe piața telecomunicațiilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 iul 2017

Autoritatea franceză de reglementare a sectorului telecomunicațiilor intenționează să impună Orange, care este lider de piață, mai multe obligații noi pentru îmbunătățirea accesului companiilor la serviciile de broadband fix ultra-rapide, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Instituția a scos în evidență poziția dominantă a Orange pe piața corporate din Franța, arătând că firmele mici și mijlocii trebuie să aibă posibilitatea reală de a opta, atunci când este vorba despre tehnologia cu fibră optică, care oferă o viteză mai mare a Internatului decât alternativa ADSL, scrie News.ro.

”Dezvoltarea pieței de servicii prin fibră optică pentru microîntreprinderi și firme mici și mijlocii este o parte vitală a digitalizării economiei franceze”, se arată într-un comunicat al autorității Arcep.

Austria pregătește o lege pentru monitorizarea serviciilor de mesagerie de tipul WhatsApp CITEȘTE ȘI Austria pregătește o lege pentru monitorizarea serviciilor de mesagerie de tipul WhatsApp

Noile măsuri vor include obligativitatea ca Orange să permită altor operatori să îi re-vândă produsele care permit acesul la piața de business și includ reguli pentru ofertele wholesale către companii pentru a evita prețurile exagerate.

Modificările vor intra în vigoare în ianuarie 2018 și vor fi adoptate oficial după consultări publice. Decizia finală va fi luată la sfârșitul lunii noiembrie, a precizat Arcep.

viewscnt
Afla mai multe despre
orange
franta