Furnizorul american de soluții IT N2W Software, cumpărat recent de Veeam pentru 43 milioane dolari, și-a deschis birou în România

Furnizorul american de soluții IT N2W Software, cumpărat recent de Veeam pentru 43 milioane dolari, și-a deschis birou în România
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 31 aug 2018

Furnizorul american de servicii software N2W Software (N2WS), recent achiziționat de compania Veeam, cu sediul central în Elveția, într-o tranzacție de aproape 43 milioane de dolari, și-a deschis un birou în România, mutare prin care își extinde prezența în Europa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Situat în București, noul birou are rolul de a sprijini expansiunea companiei pe noi piețe din regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), servind drept centru de vânzări și marketing digital.

N2WS, companie specializată în soluții cloud de backup și recovery pentru date și aplicații stocate pe platformele Amazon Web Services (AWS), are sediul la West Palm Beach, în Florida, și birouri în Germania, Spania, Italia, Australia și Marea Britanie, ultimul fiind deschis în urmă cu mai puțin de un an.

Tranzacție pe piața IT: S&T România, unul dintre cei mai mari integratori de soluții IT&C de pe piața locală, preia integral un furnizor local de soluții software de business dezvoltate de grupul german SAP CITEȘTE ȘI Tranzacție pe piața IT: S&T România, unul dintre cei mai mari integratori de soluții IT&C de pe piața locală, preia integral un furnizor local de soluții software de business dezvoltate de grupul german SAP

Compania deține și un centru de dezvoltare în Israel, având printre clienți nume ca Cisco, Coca-Cola, Humana, GoPro și Oracle.

N2WS a fost preluată la începutul anului de compania de IT Veeam, controlată de antreprenorii ruși Ratmir Timashev și Andrei Baronov, în schimbul sumei de 42,5 milioane de dolari.

Cu sediul la Baar, în nordul Elveției, Veeam furnizează soluții software pentru protecția și managementul datelor în medii virtuale. Compania a intrat pe piața românească în 2015 prin intermediul subsidiarei Veeam Software România, în prezent al doilea cel mai mare hub de vânzări și marketing al Veeam la nivel global, cu peste 400 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
n2sw
n2w software
birou
deschidere
veeam