Veeam Software a deschis un birou în România și va crea 150 de locuri de muncă în următorii 3 ani

Veeam Software a deschis un birou în România și va crea 150 de locuri de muncă în următorii 3 ani
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 27 mai 2016

Veeam Software Romania, furnizor de soluții pentru managementul si proțectia datelor în medii virtuale, a inaugurat oficial un birou în Capitală, în urma unei investiții de peste un milion de euro, și va crea 150 de locuri de muncă în următorii trei ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul centru, care se alătură celor deschise recent în Beijing și Tokyo, va sprijini dezvoltarea semnificativă a producătorului de aplicații software.

“Centrul din București a fost deschis în urmă cu 6 luni și reprezintă încă o dovadă a creșterii cotei companiei pe piața soluțiilor de disponibilitate și recuperare a datelor. În primul trimestru al acestui an, portofoliul Veeam a crescut cu aproximativ 11.000 de clienți la nivel international, iar compania a continuat să se dezvolte în toate piețele”, a declarat directorul general al Veeam Software, Ratmir Timashev, într-o conferință de presă.

Potrivit șefului companiei, biroul Veeam din București, similar ca importanță celor din Sankt Petersburg, Colombus și Atlanta, va deveni unul dintre principalele centre de servicii care sprijină activitățile globale ale companiei.

“România reprezintă una dintre prioritățile noastre în ceea ce rivește investițiile în zona EMEA, în principal datorită numărului mare de persoane cu un înalt nivel de pregătire de pe piață. Decizia înființării biroului din România a fost luată în urmă cu 12 luni. În următorii trei ani, ne propunem să ajunge la 150 de locuri de muncă, la toate nivelurile de activitate, precum finanțe, marketing și vânzări, pentru a spijini operațiunile internaționale ale Veeam Software”, a afirmat Timashev.

În prezent, biroul din România are 100 de salariați.

Cu sediul central în Baar (Elveția), Veeam Software a fost înființată în Moscova de Timashev în anul 2006 și a înregistrat o creștere constantă a veniturilor de la an la an, ajungând la 500 milioane de dolari în 2015.

În următorii trei ani, ținta producătorului de aplicații software este atingerea pragului de un miliard de dolari, conform estimărilor Timashev.

Compania furnizează soluții de virtualizare, stocare și cloud pentru a permite companiilor să economisească timp, să atenueze și să reducă semnificativ capitalul și costurile operaționale.

De asemenea, aplicațiile Veeam permit recuperarea rapidă a datelor, verificabilitatea acestora și acces complet la acestea.

viewscnt
Afla mai multe despre
veeam software
birou
romania