Trump a reluat atacurile împotriva companiilor de tehnologie

Trump a reluat atacurile împotriva companiilor de tehnologie
scris 30 aug 2018

Președintele american Donald Trump a reluat miercuri atacurile împotriva companilor și platformelor tehnologice, între care Twitter, Facebook și Google, divizie a grupului Alphabet, afirmând că acestea ”încearcă să reducă la tăcere” oamenii și sugerând, fără să aducă dovezi, că activitățile lor ar putea fi ilegale, transmite Reuters.

”Cred că Google, Facebook și Twitter...tratează conservatorii și republicanii foarte nedrept”, a declarat Trump reporterilor, la Casa Albă, scrie News.ro.

El a mai spus că aceasta este o problemă foarte serioasă.

Facebook extinde în toată lumea serviciul de conținuturi video \ CITEȘTE ȘI Facebook extinde în toată lumea serviciul de conținuturi video "Watch"

”Cred că este o problemă foarte serioasă pentru că încearcă cu adevărat să reducă la tăcere o mare parte din țară, iar acei oameni nu vor să fie reduși la tăcere. Nu este drept. Nu este corect. Ar putea să nu fie legal, dar vom vedea. Dorim doar corectitudine”, a mai spus Trump.

Președintele american a afirmat marți că motorul de căutare al Google ascunde articole corecte referitoare la activitatea sa și a spus că va corecta situația, cu toate că nu a oferit vreo dovadă sau detalii privind baza legală sau măsurile pe care le-ar putea lua,

Google, parte a grupului Alphabet, a negat orice părtinire politică în afișarea rezultatelor de către motorul de căutare.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
donald trump
twitter
facebook
google