Trump a reluat atacurile împotriva companiilor de tehnologie

Trump a reluat atacurile împotriva companiilor de tehnologie
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 aug 2018

Președintele american Donald Trump a reluat miercuri atacurile împotriva companilor și platformelor tehnologice, între care Twitter, Facebook și Google, divizie a grupului Alphabet, afirmând că acestea ”încearcă să reducă la tăcere” oamenii și sugerând, fără să aducă dovezi, că activitățile lor ar putea fi ilegale, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

”Cred că Google, Facebook și Twitter...tratează conservatorii și republicanii foarte nedrept”, a declarat Trump reporterilor, la Casa Albă, scrie News.ro.

El a mai spus că aceasta este o problemă foarte serioasă.

Facebook extinde în toată lumea serviciul de conținuturi video \ CITEȘTE ȘI Facebook extinde în toată lumea serviciul de conținuturi video "Watch"

”Cred că este o problemă foarte serioasă pentru că încearcă cu adevărat să reducă la tăcere o mare parte din țară, iar acei oameni nu vor să fie reduși la tăcere. Nu este drept. Nu este corect. Ar putea să nu fie legal, dar vom vedea. Dorim doar corectitudine”, a mai spus Trump.

Președintele american a afirmat marți că motorul de căutare al Google ascunde articole corecte referitoare la activitatea sa și a spus că va corecta situația, cu toate că nu a oferit vreo dovadă sau detalii privind baza legală sau măsurile pe care le-ar putea lua,

Google, parte a grupului Alphabet, a negat orice părtinire politică în afișarea rezultatelor de către motorul de căutare.

viewscnt
Afla mai multe despre
donald trump
twitter
facebook
google