Galaxy S10 a înregistrat vânzări record în două țări

Galaxy S10 a înregistrat vânzări record în două țări
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 11 mar 2019

Samsung anunță că noua sa serie de smartphone-uri, Galaxy S10, a doborât recordul pentru precomenzi și prima zi de vânzări în două piețe importante.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Galaxy S10 a devenit cel mai bine vândut flagship Samsung din toate timpurile în Marea Britanie. Asta conform chiar diviziei locale a producătorului coreean și doar pentru perioada de precomenzi.

Mai mult, dintre cele trei modele disponibile, clienții au preferat Galaxy S10+. Acesta constituie 57% din precomenzile făcute în Marea Britanie până acum. Aproape jumătate din britanicii care au făcut precomenzi au ales varianta neagră.

Galaxy S10+ este cel mai scump model din noua serie și cel care probabil îi conferă producătorului coreean cea mai mare marjă de profit. De aceea, faptul că acesta este preferat de clienții reprezintă o altă veste bună pentru Samsung.

Galaxy S10 este de astăzi disponibil în România. Cu cât este vândut și cu ce vine CITEȘTE ȘI Galaxy S10 este de astăzi disponibil în România. Cu cât este vândut și cu ce vine

O situație similară raportează cei de la Samsung și pentru prima zi de disponibilitate a noii serii Galaxy S10 pe piața din Statele Unite.

Aici Galaxy S10 a devenit cel mai bine vândut flagship al companiei în prima zi de disponibilitate și, la fel ca în Mare Britanie, tot Galaxy S10+ este cel mai vândut și tot în procent de 57% din totalul vânzărilor pentru prima zi.

Seria Galaxy S10 este disponibilă de vineri și pe piața din România, Prețurile variază între 3500 de lei pentru un Galaxy S10e cu 128 GB spațiu de stocare și 6250 de lei pentru Galaxy S10+ cu 512 GB spațiu de stocare.

viewscnt
Afla mai multe despre
galaxy 10
samsung
smartphone