Galaxy S11 ar putea avea o cameră foto de 108 MP și un ecran mult mai mare

Galaxy S11 ar putea avea o cameră foto de 108 MP și un ecran mult mai mare
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 28 nov 2019

Primele imagini și informații despre următorul flagship Samsung și-au făcut apariția pe surse și includ câteva detalii cel puțin interesante.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Informațiile citate de OnLeaks, una dintre sursele de zvonuri care s-au dovedit de încrede și în anii trecuți, descriu un S11 cu un ecran a cărui diagonală măsoară între 6,63 inch și 6,7 inch.

Aceeași versiune a seriei S10, spre comparație, are 6,1 inch. S11 ar urma să aibă un ecran mai mare chiar și decât S10+, care folosește un ecran de 6,4 inch. Asta poate însemna că S11+ va avea un ecran care să ajungă chiar la 7 inch.

Ecranul va avea o rată de reîmprospătare de 120 Hz, conform unuia din noile trenduri la care aderă din ce în ce mai mulți producători. Acest tip de ecran își arată avantajele în special în cadrul jocurilor.

Alexa exprimă emoții CITEȘTE ȘI Alexa exprimă emoții

Ecranele mai mari fac ca și dimensiunea generală a telefonului să fie mai mare decât modelul de anul acesta. O dimensiune mai mare, la rândul ei, va face loc aproape sigur și unei baterii cu o capacitate mai mare, ceea ce poate înseamna o autonomie mai bună.

Seria S11 va avea atât 4G, cât și 5G. În fapt, va fi prima oară când o întreagă generație de telefoane din seria S este dotată cu 5G.

Pe spatele telefonului se poate vedea un bloc masiv, care găzduiește nu mai puțin de 5 camere foto. Cel puțin una dintre acestea se pare că va beneficia de noul senzor al celor de la Samsung, de 108 MP.

S11 se pare că va folosi platforma Exynos 990, înlocuită în anumite piețe cu Snapdragon 865, de la Qualcomm.

Dacă Samsung merge pe tiparul din anii trecuți, o lansare oficială a seriei S11 poate fi așteptată în luna februarie, când are loc Mobile World Congres 2019.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
s11
smartphone