Galaxy Z Flip 5 ar urma să coste mai mult decât modelul anterior

Galaxy Z Flip 5 ar urma să coste mai mult decât modelul anterior
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 27 iun 2023

Samsung ar putea scumpi cel puțin unul din cele două smartphone-uri pliabile pe care se pregătește să le prezinte, în comparație cu modelele pe care vine să le înlocuiască, iar scumpirea pare să fie una chiar consistentă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Galaxy Z Flip 5, cel mai ieftin din cele două smartphone-uri pliabile pe care Samsung le va lansa în curând ar urma să coste 1.300 de euro (versiunea cu 8GB RAM și 128GB stocare).

Spre comparație, aceeași versiune de Galaxy Z Flip 4 costa 1.100 de euro în momentul lansării. Asta se traduce printr-o scumpire de 20% față de anul trecut.

Google se pregătește să introducă un nou brand pentru laptopuri CITEȘTE ȘI Google se pregătește să introducă un nou brand pentru laptopuri

Prețul ridicat nu este ieșit din comun pentru smartphone-urile pliabile, care reprezintă în continuare o nișa pe care nu toți și-o permit. Samsung, însă, pare să creadă că, chiar și cu prețurile mari de până acum, mai este loc de scumpiri.

Asta în condițiile în care anul acesta există mai multă concurență. Alături de producătorii chinezi, de anul acesta există pe piață și Pixel Fold, smartphone-ul pliabil al celor de la Google.

Din câte se pare, Galaxy Z Flip 5 va avea un ecran extern mai mare decât modelul precendent, de 3,4 inch, care va putea afișa mai multe informații, devenind, astfel, mai util.

În mai puțin de o lună, producătorul coreean va organiza un eveniment în care-și va prezenta ambele smartphone-uri pliabile, Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy z flip 5
smartphone pliabil