GALERIE FOTO Laptopul Lenovo Legion Y740 ajunge în România

Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 15 feb 2019

Cel mai nou reprezentant al seriei de laptopuri de gaming Legion a celor de la Lenovo este oficial disponibilă în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prezentat la începutul anului în cadrul târgului CES 2019, Legion Y740 (care poate fi văzut în detaliu la finalul acestui articol și în GALERIA FOTO) vine cu noile plăci grafice Nvidia GeForce RTX și procesoare Intel Core, promițând să răspundă “cerințelor de performațe și mobilitate ale celor mai avizi gameri”.

Cea mai importantă caracteristică a laptopului care vine cu Windows 10 Home preinstalat este upgrade-ul la proaspăt lansata placă video GeForce RTX a celor de la Nvidia, care promite un câștig semnificativ de performanță comparativ cu versiunea anterioară.

Modelul cu ecran de 15 inch va avea placa grafică GeForce RTX 2060, în vreme ce versiunea de 17 inch beneficiază de și mai performantă GeForce RTX 2070 Max-Q.

EXCLUSIV Șeful Telekom România, către angajați: Dacă nu ne adaptăm, vom avea soarta Kodak sau Nokia. UPDATE Reacția grupului CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Șeful Telekom România, către angajați: Dacă nu ne adaptăm, vom avea soarta Kodak sau Nokia. UPDATE Reacția grupului

În ceea ce privește procesorul, utilizatorii vor putea opta între variantele i5 și i7 ale celei de-a opta generații Core de la Intel.

În funcție de versiune, memoria RAM disponibilă va fi de 8 GB, 16 GB sau 32 GB DDR4 2666 MHz. Opțiunile de stocare includ un SSD de 512 GB și un HDD de 2 TB.

Ecranul Full HD cu rată de împrospătare de 144 Hz suportă tehnologia Nvidia G-Sync care va sincroniza frecvența randării plăcii video cu cea de afișare a monitorului. Suportul software pentru G-Sync va fi făcut disponibil de Nvidia în cursul acestei primăveri.

Google va investi 13 miliarde de dolari în centre de date și birouri CITEȘTE ȘI Google va investi 13 miliarde de dolari în centre de date și birouri

Conectivitatea este asigurată de trei porturi USB-C Thunderbolt, trei porturi USB 3.1 și câte un HDMI, un mini DisplayPort și o conexiune Ethernet. Acestora li se adaugă conexiunile Bluetooth și Killer Wi-Fi.

Pentru versiunea cu ecran de 15 inch, Lenovo a optat pentru o baterie cu 3 celule, în vreme ce varianta cu ecran de 17 inch beneficiază de un acumulator cu 4 celule. Producătorul promite o autonomie de până la șase ore.

Prețul de pornire al noului Lenovo Legion Y740 este de 7.399 de lei.

GALERIE FOTO Laptopul Lenovo Legion Y740 ajunge în România

viewscnt
Afla mai multe despre
lenovo
legion
laptop
gaming