GALERIE FOTO OnePlus și-a prezentat primul smartphone pliabil

Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 20 oct 2023

Primul smartphone pliabil vândut sub brandul OnePlus, numit Open, se laudă cu o rezistență la pliere mult mai mare decât dispozitivele vândute de Samsung sau Google.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Cu o grosime de doar 5,8 mm când este deschis și cântărind 239 de grame, OnePlus Open este deja unul dintre cele mai suple smartphone-uri pliabile de pe piață.

Mai multe imagini în galeria foto

Cele două ecrane al dispozitivului măsoară 7,8 inch, respectiv 6,3 inch și ajung la o luminozitate maximă de 2.800 de niți în vreme ce rata maximă de împrospătare a imaginii este de 120Hz.

Google anunță când va începe să producă smartphone-uri în India CITEȘTE ȘI Google anunță când va începe să producă smartphone-uri în India

Sitemul foto este compus din trei camere care poartă brandul Hasselblad. Alături de camera principală de 48MP, există o cameră ultrawide de 48MP și una tele de 64MP cu 3x zoom optic.

La baza noului smartphone OnePlus stă chipset-ul Snapdragon 8 Gen 2, cu 16GB RAM, 512B stocare și o baterie de 4.805mAh.

Conform producătorului, OnePlus Open va „supraviețui” la un milion de cicluri de pliere, ceea ce este de cinci ori mai mult decât specifică Google sau Samsung pentru propriile dispozitive.

OnePlus Open va fi disponibil din 26 octombrie și va costa 1.800 de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
oneplus
open
smartphone pliabil