Google a anunțat când ar putea lansa primul telefon pliabil

Google a anunțat când ar putea lansa primul telefon pliabil
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 20 mar 2023

Pixel Fold, primul smartphone pliabil dezvoltat de Google, ar putea fi prezentat oficial în luna mai, cu o lansare pe piață în luna iunie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Primul smartphone pliabil Google va intra pe piață în luna iunie, conform publicației WinFuture, care oferă și o serie de informații tehnice despre acest dispozitiv.

Se pare că smartphone-ul va fi, într-adevăr, numit Pixel Fold. Acesta va avea 256GB spațiu de stocare și va fi disponibil pe negru și gri închis.

Huawei a înlocuit peste 13.000 de piese din produsele sale în urma sancțiunilor comerciale impuse de SUA CITEȘTE ȘI Huawei a înlocuit peste 13.000 de piese din produsele sale în urma sancțiunilor comerciale impuse de SUA

Ecranul frontal ar urma să aibă 5,79 inch, iar ecranul mare, care poate fi folosit cu telefonul deschis precum o carte, va avea 7,69 inch, ceea ce deja se apropie de o tabletă de mici dimensiuni, precum iPad Mini.

De asemenea, sunt șanse mari ca acest device să se bazeze pe Tensor, chipset-ul dezvoltat intern de Google.

Mai multe surse susțin că Google își va vinde primul smartphone pliabil cu 1.700 - 1.800 de dolari, însă, acest aspect va fi confirmat abia când va fi făcut anunțul de lansare.

Prezentarea oficială ar putea avea loc pe 10 mai, atunci când debutează ediția din acest an a conferinței Google I/O.

2023 va marca creșterea ofertelor în ceea ce privește smartphone-urile pliabile. Google și mai mulți producători chinezi vor începe să ofere, în sfârșit, o replică celor de la Samsung, care domină copios această piață de mai mulți ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
smartphone pliabil
google