Google își închide birourile din China de teama coronavirusului

Google își închide birourile din China de teama coronavirusului
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 30 ian 2020

Pentru a evita răspândirea coronavirusului, Google a decis să-și închidă temporar birourile din China, Hong Kong și Taiwan.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Google anunță că va urma decizia Guvernului chinez și își va închide birourile din China, Hong Kong și Taiwan cel puțin pe perioada extinsă a sărbătorii Anului Nou Chinezesc.

Compania americană impune, de asemenea, restricții pentru călătoriile spre regiunile menționate.

Google le recomandă angajaților care sunt plecați în China, Hong Kong și Taiwan, sau au rude apropiate ce au fost plecate, să revină cât mai curând și să lucreze, dacă se poate, cel puțin 14 zile de acasă.

Google Translate va face traduceri audio în timp real CITEȘTE ȘI Google Translate va face traduceri audio în timp real

Decizia Google marchează o escaladare a răspunsului pe care companiile din industria de tehnologie îl dau ca urmare a răspândirii virusului mortal, care a fost descoperit prima oară în orașul chinez Wuhan.

Înaintea celor de la Google, Facebook și Razer au fost primele companii americane care au luat măsuri similare, urmate de Apple, care a închis cel puțin un magazin.

Până acum, au fost confirmate peste 6.000 de cazuri, dintre care cel puțin 132 mortale.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
coronavirus
china