Google lansează un program de recomandări pentru business privind smartphone-urile cu Android. LISTA completă a telefoanelor recomandate oamenilor de afaceri

Google lansează un program de recomandări pentru business privind smartphone-urile cu Android. LISTA completă a telefoanelor recomandate oamenilor de afaceri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 22 feb 2018

Google a lansat un program prin care încearcă să facă mai ușoară alegerea smartphone-urilor pentru uz în mediul de afaceri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Android Enterprise Recommnded este cea mai nouă încercare a celor de la Google de a prinde rădăcini cu Android în domeniul business, domeniu în care Microsoft și Google au avut mai mult succes până acum.

Programul își propune ca, din numeroasele telefoane cu Android, să evidențieze modele pe care firmele și angajații acestora se pot baza. În acest scop, Google a stabilit o serie de condiții pe care telefoanele pentru care se dorește să fie recomandate pentru business trebuie să le îndeplinească.

LG va lansa smartphone-urile K8 și K10 la Mobile World Congress CITEȘTE ȘI LG va lansa smartphone-urile K8 și K10 la Mobile World Congress

Cele mai importante condiții sunt:

  • Să primească update-urile de securitate în cel mult 90 de zile din momentul în care Google le livrează;
  • Să aibă Android 7 sau mai recent;
  • Să suporte funcția managed devices (telefoanele să poată fi accesate și controlate din cadrul unei console centrale);
  • Să ofere un profil de business;
  • Să poate fi cumpărate deblocate.

Din punct de vedere hardware, pentru a fi admise în noul program de recomandare pentru business, smartphone-urile cu Android trebuie să aibă cel puțin 2 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare, un procesor cu o frecvență de măcar 1,4 GHz, cameră foto cu cel puțin 10 MP, arhitectură software pe 64 de biți și o autonomie de cel puțin 8 ore.

Telekom Romania a raportat venituri de 972 milioane de euro în 2017 CITEȘTE ȘI Telekom Romania a raportat venituri de 972 milioane de euro în 2017

Deja în cadrul programului au fost incluse mai multe modele. În afara celor de seria Pixel, produse chiar de Google, se mai regăsesc telefoane precum BlackBerry KeyOne, Huawei Mate 10, LG V30, Motorola X4, Xperia XZ1 sau Nokia 8.

Lista completă de smartphone-uri cu Android pe care programul Android Enterprise Recommnded le conține în prima sa fază poate fi consultată aici.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
android