LG va lansa smartphone-urile K8 și K10 la Mobile World Congress

LG va lansa smartphone-urile K8 și K10 la Mobile World Congress
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 22 feb 2018

LG a anunțat că va veni cu două modele noi din seria K la ediția din acest an a târgului Mobile World Congress.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Producătorul coreean LG a făcut un pre-anunț pentru a face cunoscute smartphone-urile cu care se va prezenta la ediția de anul acesta a celui mai important târg de tehnologii mobile și rețelistică, care va debuta luni la Barcelona.

Cele două modele fac parte din clasa de mijloc, segment de piață care pentru producătorul coreean merge mult mai bine decât ce al flaghip-urilor. Ambele telefoane au un design ușor modificat față de versiunile anterioare, remarcându-se din acest punct de vedere metalul lucios.

În spatele unui ecran HD de 5 inch se va ascunde un procesor cu patru nuclee ce va rula la o frecvență de 1,3 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu total de stocare și o baterie cu o capacitate de numai 2.500 mAh.

Telekom Romania a raportat venituri de 972 milioane de euro în 2017 CITEȘTE ȘI Telekom Romania a raportat venituri de 972 milioane de euro în 2017

Camera foto va avea 8 MP, iar spațiul de stocare va putea fi extins cu ajutorul unui card de memorie. Judecând după dotările tehnice, telefonul care fi livrat cu Android 7.1.2 ar trebui să intre pe piață cu un preț accesibil.

Aflat pe o treaptă mai sus, K8 va avea un ecran HD de 5,3 inch și va fi motorizat de un procesor cu opt nuclee tactate la o frecvență de 1,5 GHz, 2/3 GB memorie RAM și 16/32 GB spațiu de stocare în funcție de versiune.

Acest model va avea o cameră foto de 13 MP și o baterie cu o capacitate mai mare, de 3.000 mAh, dar aceeași versiune depășită de Android.

Ambele smartphone-uri vor fi comercializate în Europa, Asia, America Latină și Orientul Mijlociu.

viewscnt
Afla mai multe despre
lg
smartphone
mobile world congress