Google lansează un smartphone care costă mai puțin de 100 de dolari

Google lansează un smartphone care costă mai puțin de 100 de dolari
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 nov 2021

Împreună cu operatorul telecom Jio Platforms, Google lansează un smartphone ieftin în India, care vizează cele câteva sute de milioane de indieni care folosesc telefoane 2G.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Anunțat inițial pentru începutul lunii septembrie, JioPhone Next este un smartphone ieftin, care va fi disponibil în India începând cu 4 noiembrie.

Construirea unui site web - trei pași pentru un start bun CITEȘTE ȘI Construirea unui site web - trei pași pentru un start bun

Acesta are un ecran HD de 5,45 inch și se bazează pe un chipset Qualcomm QM-215 cu o frecvență de 1.3GHz și patru nuclee. Acesta este suplinit de 2GB RAM.

JioPhone Next are un spațiu de stocare de 32GB, o baterie de 3.500 mAh, o cameră principală de 13MP și una frontală de 8MP.

Acesta folosește o versiune special optimizată pentru un telefon cu dotări modeste de Android, pe care Jio o numește Pragati OS.

JioPhone Next va costa 87 de dolari, însă, dacă este cumpărat împreună cu un abonament, prețul acestuia de achiziție poate scădea și la 28 de dolari.

Cum atragi clienți prin intermediul platformelor de socializare CITEȘTE ȘI Cum atragi clienți prin intermediul platformelor de socializare

Jio și Google speră ca noul smartphone cu 4G să fie atrăgător pentru cei peste 300 de milioane de indieni care încă folosesc telefoane cu 2G.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
jio
india
smartphone