Google le interzice angajaților să dezbată politică

Google le interzice angajaților să dezbată politică
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 21 apr 2024

După ce a dat afară 28 de oameni, dintr-un motiv similar, Google le transmite acum propriilor angajați că dezbaterile politice interne sunt interzise.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Google s-a săturat ca proprii angajați să creadă că au un cuvânt de spus în deciziile conducerii - o politică pe care acum regretă că a încurajat-o în urmă cu mai mulți ani - și impune reguli stricte în acest sens.

Angajații companiei americane nu mai au voie să dezbată subiecte politice, care crează disensiune internă, le-a transmis șeful Google, Sundar Pichai.

Google, dată în judecată de medici și dentiști CITEȘTE ȘI Google, dată în judecată de medici și dentiști

Pichai, al cărui scaun a început să se clatine după pașii greșiți făcuți de companie în special în ceea ce privește inteligența artificială, spune că Google este „o afacere și nu un loc în care să acționezi într-un mod care perturbă colegii sau îi face să se simtă nesiguri”.

Mesajul șefului Google vine după ce, în urmă cu câteva zile, au fost dați afară 28 de oameni care au protestat împotriva contractelor cu guvernul israelian, blocând timp de 10 ore birourile unora dintre managerii companiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
politică
israel