Google Meet limitează conferințele video la 60 de minute pentru conturile gratuite

Google Meet limitează conferințele video la 60 de minute pentru conturile gratuite
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 iul 2021

Utilizatorii serviciului Meet, care nu plătesc abonament, vor trebui să se limiteze la 60 de minute în cazul apelurilor video la care participă mai mult de două persoane.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Din aprilie anul trecut, când a devenit disponibil tuturor utilizatorilor, serviciul Meet nu a avut vreo limită de timp pentru apelurile realizate de conturile gratuite, care un plătesc un abonament lunar către Google.

La acea vreme, compania americană spunea că nu impune o limită pentru a ajuta oamenii și familiile care suferă din cauza pandemiei. Pandemia nu s-a terminat, însă apelurile nelimitate cu Meet, da.

Mesajele WhatsApp care dispar, disponibile pe iPhone CITEȘTE ȘI Mesajele WhatsApp care dispar, disponibile pe iPhone

Acum, utilizatorilor care nu plătesc, dar realizează conferințe la care participă trei sau mai multe persoane, le este impusă o limită de 60 de minute.

Limita nu are impact asupra apelurilor realizate doar între două persoane, ci va afecta convorbirile în familie și conferințele de business realizate cu soluția dezvoltată de Google.

În aceste cazuri, Meet va afișa o notificare după 55 minute. Aceasta va avertiza că apelul va fi oprit când se ating 60 de minute, iar utilizatorii sunt încurajați să plătească abonamentul Workspace Individual, de 10 dolari pe lună, pentru a elimina limitarea.

Utilizatorii care nu plătesc pot să refacă apelul, geenrând un nou link, după atingerea limitei de timp impusă de Google.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
meet
video