Google rămâne cel mai popular site din lume, dar „își dă coate" cu TikTok

Google rămâne cel mai popular site din lume, dar „își dă coate" cu TikTok
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 ian 2024

Deși a fost detronat de TikTok la sfârșitul anului 2021, Google și-a recăpătat curând titlul de cel mai popular domeniu de pe internet, iar dacă ne uitam la trecut, nu pare să fie pregătit sa-l cedeze prea curând.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În top zece domenii de internet populare se numără, potrivit IFLScience:

Apple se află în fața unuia dintre cei mai dificili ani de când este condusă de Tim Cook CITEȘTE ȘI Apple se află în fața unuia dintre cei mai dificili ani de când este condusă de Tim Cook

google.com;

googleapis.com;

facebook.com;

apple.com;

gstatic.com;

microsoft.com;

tiktokcdn.com;

googlevideo.com;

amazonaws.com;

doubleclick.net.

VIDEO&FOTO Incendiu la un hotel din zona centrală a Capitalei. 20 de persoane au fost evacuate CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Incendiu la un hotel din zona centrală a Capitalei. 20 de persoane au fost evacuate

Asta nu înseamnă că lista rămâne neschimbată. Când domeniile au fost agregate (toate site-urile Google-urile au fost clasate în unul singur) în clasamentul din 2023, în timp ce Facebook a ocupat constant locul doi pe tot parcursul anului, TikTok a cucerit o dată locul trei de la Apple, în timp ce Microsoft și YouTube obișnuiau să schimbe între ele pozițiile cinci și șase, arată Euractiv.

Între Google și TikTok se duc schimbări bruște de poziții, după ce aplicația de divertisment a reușit să treacă primul loc în topul accesărilor în 2021. Rămâne de văzut ce "dramă" se desfășoară în 2024.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
google
tiktok