Google restricționează vizitele la birourile sale

Google restricționează vizitele la birourile sale
scris 10 mar 2020

Google a început luni să restricționeze vizitele la birourile sale din Silicon Valley, San Francisco și New York, pentru a evita riscul contaminării cu coronavirus, relatează marți France Presse.

Google, Amazon, Microsoft și Facebook au recomandat deja pe 6 martie angajaților lor din statul Washington (nord-vestul SUA) să lucreze de acasă dacă este posibil. Apple le-a urmat exemplul, în timp ce prestigioasa conferință TED programată pentru aprilie la Vancouver (Canada) a fost amânată, scrie Agerpres.

Efectele coronavirus: declin de peste 60% pentru iPhone pe piața din China CITEȘTE ȘI Efectele coronavirus: declin de peste 60% pentru iPhone pe piața din China

Pentru a reduce riscul de contaminare cu coronavirus, "vizitele exterioare" la anumite birouri ale Google, inclusiv sediul din Mountain View (California), au fost limitate, a declarat un purtător de cuvânt al grupului.

Toate interviurile de angajare vor fi "virtuale" în locul celor tradiționale față în față.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
google
coronavirus
birouri