Google va investi 1 miliard de dolari într-un sediu nou

Google va investi 1 miliard de dolari într-un sediu nou
scris 18 dec 2018

Google a anunțat că va construi un sediu masiv în Hudson Square, New York, care va deveni punctul central al managementului companiei americane.

Viitorul sediu Google va măsura aproximativ 158.000 de metri pătrați și îi va găzdui pe cei 7.000 de angajați din New York. Planurile Google implică o dublare a numărului de angajați din această zonă pe parcursul următorilor 10 ani.

Cea mai mare parte a noului sediu ar trebui să fie gata în 2020, cu excepția unei clădiri care va fi finalizată doi ani mai târziu.

Google mai are un sediu în Chelsea Market din Manhattan, pe care l-a cumpărat la începutul anului cu 2,4 miliarde de dolari și plănuiește să mai cumpere un alt spațiu de birouri în zonă.

Apple este dată în judecată pentru că ar fi mințit legat de ecranului noilor iPhone-uri CITEȘTE ȘI Apple este dată în judecată pentru că ar fi mințit legat de ecranului noilor iPhone-uri

“Viitorul sediu din New York reprezintă o mare parte din angajamentul nostru de a crește investițiile și a crea mai multe locuri de muncă în Statele Unite” a declarat directorul financiar al Google, Ruth Porat.

Google își face cunoscute planurile de extindere în New York la doar câteva zile după ce Apple a anunțat că va investi 1 miliarde de dolari într-un nou sediu, în Austin.

Anunțurile făcute de Apple și Google vin la o lună după ce Amazon a decis să-și construiască două noi sedii, în New York și Arlington, în care va investi 5 miliarde de dolari și va angaja peste 50.000 de oameni.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
apple
amazon