Gucci cumpără teren în Sandbox Metaverse

Gucci cumpără teren în Sandbox Metaverse
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 feb 2022

Gucci a cumpărat un teren în Sandbox, un pas important în Metaverse, care ar putea declanșa o succesiune de achiziții de terenuri virtuale de la alte firme de modă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Achiziția este o mare declarație de intenție din partea brandului de lux și ar putea marca începutul unei curse pentru spațiu în tărâmurile emergente din Metaverse.

Mărcile de lux trebuie să demonstreze că se află în fruntea inovațiilor majore, astfel încât mișcarea Gucci poate fi comparată cu proiecte similare în spațiul NFT. În urma acestei declarații de intenție, este foarte posibil să vedem mai multe mărci de lux călcând pe urmele lui Gucci într-o succesiune rapidă, arată eToro.

Apple ia măsuri împotriva folosirii AirTags în scopuri necurate CITEȘTE ȘI Apple ia măsuri împotriva folosirii AirTags în scopuri necurate

Gucci va găzdui experiențe digitale de modă bazate pe "Gucci Vault" în spațiul său Sandbox. Tokenul Sandbox (SAND), care este disponibil pe platforma eToro, a cunoscut o creștere majoră a prețului său începând cu 2020, dar, similar cu restul pieței de criptoactive, a înregistrat scaderi majore în 2022. Tokenul a atins un maxim istoric de 8,25 dolari în noiembrie, dar în prezent se tranzacționează sub jumătate din acest nivel, în jurul valorii de 3,85 dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
gucci
metaverse