Hackerii au spart rețeaua Samsung din SUA

Hackerii au spart rețeaua Samsung din SUA
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 sep 2022

Pentru a doua oară deja în acest an, Samsung a căzut victimă hackerilor, care, de data aceasta, au plecat cu informațiile clienților.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pe finalul lunii iulie, persoane neautorizate au dobândit acces la unele din sisteme Samsung din Statele Unite, anunță compania coreeană coreeană într-un comunicat succint.

Atacul a fost identificat pe 4 august, însă, clienții sunt înștiințați abia acum, la aproape o lună după ce compania a aflat de incident.

Guvernul SUA permite Nvidia să continue să își dezvolte cipul de inteligență artificială H100 în China, în pofida restricționării vânzărilor CITEȘTE ȘI Guvernul SUA permite Nvidia să continue să își dezvolte cipul de inteligență artificială H100 în China, în pofida restricționării vânzărilor

Hackerii au dobândit acces la date ale clienților Samsung, precum nume, data nașterii, adresă, informații demografice (nespecificate) și informații despre produsele cumpărate.

Hackerii nu au avut acces și la informațiile cardurilor de credit, spun oficialii companiei, care evită să spună, însă, de ce au nevoie de o lună pentru a-și înștiința clienții.

Samsung se află deja la al doilea incident de acest gen în 2022, care nu pictează o imagine favorabilă, mai ales pentru o companie de tehnologie. În martie, hackerii din grupul Lapsus$ au furat 200GB de date de la Samsung, inclusiv codul sursă al mai multor tehnologii și algoritmi pentru deblocarea biometrică a dispozitivelor.

viewscnt
Afla mai multe despre
hackeri
samsung