Îngrijorările legate de radiații au stopat pentru moment dezvoltarea rețelei 5G în Bruxelles

Îngrijorările legate de radiații au stopat pentru moment dezvoltarea rețelei 5G în Bruxelles
scris 4 apr 2019

Planurile aferente unui proiect-pilot ce vizează implementarea unei rețele 5G de internet wireless de mare viteză în Bruxelles au fost stopate din cauza îngrijorărilor legate de sănătatea rezidenților, a anunțat site-ul brusselstimes.com.

În iulie, guvernul belgian a încheiat un acord cu trei operatori de telecomunicații pentru a relaxa normele stricte referitoare la standardele de radiație în Bruxelles. Însă, potrivit autorităților din Regiunea Bruxelles, pentru moment este imposibil să se estimeze nivelul radiației ce va fi emisă de antenele necesare pentru implementarea acestui serviciu 5G, scrie Agerpres.

Codul de conduită scris de Tudorel Toader, aprobat de Guvern: Miniștrii trebuie să aibă ținută decentă, să nu utilizeze expresii jignitoare, exprimă doar poziția oficială și nu pot face reclamă CITEȘTE ȘI Codul de conduită scris de Tudorel Toader, aprobat de Guvern: Miniștrii trebuie să aibă ținută decentă, să nu utilizeze expresii jignitoare, exprimă doar poziția oficială și nu pot face reclamă

Regiunea Bruxelles are standarde de radiație deosebit de stricte pentru proiectele din domeniul telecomunicațiilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
5g
bruxelles
radiatii